om

Copyright Mad Caféen © All Rights Reserved

Mad Caféen

det handler om at være...

Mad Cafeen tilbyder produkter fra de bedste leverandører

Mad Caféen - Mad med nydelse

 

Vi laver mad af ren nydelse, begejstring og forkælelse.

 

Maden laves helt fra bunden med de bedste udvalgte råvarer, inspireret af opskrifter og traditioner tilbage fra 1885 i saft og kraft og tilpasset med nutidens sammensætning af krydderier.

 

Nutidens smagsoplevelse ligger i krydderierne, som er blevet nøje udvalgt gennem mange rejser i store dele af verden.

 

Det er de gamle traditioner, respekten for kvalitet, samt dyb kærlighed for mad, som danner rammen for en god hjemmelavet ret.

 

Coisbo Beer - Passion der kan smages

 

Coisbo er en passion, en særlig bryggestil, et stilsikkert håndværk, de aller­bedste råvarer, et godt design og en velafbalanceret smag. Coisbo er til dig!

 

Jeg brygger øl fordi jeg ikke kan lade være. For mig handler ølbrygning om at give mennesker sanselige oplevelser, hvor det kan både ses og smages, at jeg gør mig umage hver eneste dag. Først da er jeg tilfreds!

 

Coisbo Beer er resultatet af en rejse, der startede hjemme ved køkken­bordet på Nordfyn, i december 2007, med min første Coisbo juleøl. I dag brygger jeg mere end 10 forskellige øltyper, til flere lande.

Amarula af ægte Marulafrugt

 

Den sjældne Marulafrugt er en vigtig ingrediens i creme likøren Amarula.

 

Dens høje indhold af C-vitamin og protein gør Marulafrugten til en delikatesse for savannens elefanter, og derfor optræder det majestætiske dyr også på Amarula flasken.

 

Marulatræet – også kaldet elefanttræet – vokser vildt og kun i Afrika syd for ækvator.

 

Amarula fremstilles i Sydafrika, hvor Marulafrugten bliver gæret til vin, som efter dobbelt destillering lagres på egetræsfade i 2 år. Herefter tilsættes fløde.

 

Amarula er en blød og rund creme likør med nuancer af vanille og eksotisk frugt.

 

The spirit of Africa